Sadler

Envy

Envy Aurora - envy motion

Envy sadlen en prisbesvist løsning med den nyeste teknologi inden for sadler.

 Ved  at bygge  Envy sadler  på en mere effektiv måde, holde designmuligheder begrænsede og  skabe  faste specifikationer, er vi i stand til at inkludere nogle af de fantastiske funktioner, der findes på luksussadler, til en mere tilgængelig pris.

 

Kliksystemet

Traditionelle sadler har paneler syet i hånden, hvilket kan være meget tidskrævende for en sadelmontør at ændre, eller udskifte. Med et nyt hardwaredesign giver Click System mulighed for, at panelerne nemt kan klikkes ind og ud.

 

Trykaflastningssystem

Pressure Relief System  ( PRS  ) arbejder sammen med vores nydesignede træ for at sprede rytterens tryk jævnt på hesten og for at tilføje stabilitet. Dette skaber også et højt niveau af feedback og komfort under ridning.

 

Redesignet træ

Vores træ giver en flex for en højere bevægelsesfrihed og øget feedback, når du rider din hest. Vi har fuldstændig redesignet sadlens træ ved at gentænke formen og materialerne, der er brugt til at lave det.

 

Gode kvalitetsmaterialer

Materialerne, der bruges til fremstilling af vores ægte lædermodeller, er læderet fra nogle af de bedste garverier i  Europa. Kvalitet  er super vigtigt for os, vores sadler er lavet til at holde.

Bliv medlem af vores kundeklub

Bliv medlem af vores kundeklub og få føst besked om nyheder og gode tilbud.